Annemarie Zandbergen

Ik ben Annemarie Zandbergen, getrouwd met Ruud Rullens en trotse moeder van Charlotte en Maurits. In onze vrije tijd gaan we graag richting de kust met onze camper. Ik luister graag naar muziek en speel zelf piano. Ik lees graag en ben graag actief bezig met ons gezin en familie en vrienden.

Ik vind het leuk om mezelf te blijven verdiepen in het menselijk lichaam maar vooral ook wat er achter het lichaam nog meer speelt; de psyche, wat drijft en motiveert mensen. Dat speelt naar mijn idee een grote rol in het herstellend vermogen van ons lichaam.

Ik ben in 1998 afgestudeerd als fysiotherapeut en ben daarna in 2001 afgestudeerd als bewegingswetenschapper. Ik heb in 2007 de praktijk overgenomen en ben in 2008 afgestudeerd als manueel therapeut. Door de samenwerking met onze kinderfysiotherapeuten ben ik me ook gaan verdiepen in manuele therapie bij kinderen. Daarnaast ben ik aangesloten bij het ParkinsonNet en het Chronisch Zorgnet. Langdurige pijnklachten en leren omgaan met pijn en beperkingen in het leven hebben mijn interesse gewekt om de master psychosomatiek te doen. Hoe lukt het mensen een weg te vinden in het leven en te leren om gaan met situaties.

BIG-registratie: 99048693004

Aanwezig op:

  • Maandag

  • Dinsdag
  • Donderdag
Mail Annemarie

Van Haestrechtstraat 66
5051 VE Goirle

(013) 534 42 24
annemarie@fysiotherapeutgoirle.nl

Bekijk team