Charlotte Mons-van Dooren

Ik ben Charlotte Mons-van Dooren en vanaf 2011 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie van Iersel & Zandbergen en sta ik op deze praktijk bekend als die kleine therapeut. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Lage Mierde. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de stal bij mijn paard Flynn. Naast paardrijden houd ik van wielrennen en kom ik dan ook geregeld op de fiets naar de praktijk.

Nadat ik een aantal jaar als algemeen fysiotherapeut heb gewerkt ben ik verder gaan studeren voor Oedeemtherapeut en Oncologie revalidatietherapeut. Mijn vak gebied ligt voornamelijk op het oncologische gedeelte. Mijn persoonlijke doel is dan ook om patiënten zo goed mogelijk te ondersteunen in een moeilijke tijd. Ik ben aardig fanatiek wat sport betreft en wil dit graag overbrengen op mijn patiënten, zodat zij opnieuw de energie krijgen om voor of na een oncologisch traject het dagelijks leven te herpakken.

BIG-registratie: 19914429504

Aanwezig op:

  • Maandag

  • Woensdag

  • Vrijdag

Mail Charlotte

Van Haestrechtstraat 66
5051 VE Goirle

(013) 534 42 24
charlotte@fysiotherapeutgoirle.nl

Bekijk team