Edwin van Gurp

Ik ben Edwin van Gurp en in het dagelijkse leven ben ik een fanatiek sportbeoefenaar. Momenteel rijd ik graag rondjes op de racefiets, speel ik een potje paddel of loop ik een rondje door de bossen van Goirle en omstreken. Verder heb ik een verleden als baanatleet, mij specialisme binnen de atletiek was de 800m.

In 2012 ben ik als 1e graads docent lichamelijke opvoeding afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Tilburg. Vervolgens ben ik in 2013 begonnen aan de deeltijdopleiding Fysiotherapie aan de Avans Hogeschool te Breda. Deze heb ik met succes afgerond in 2017. Van 2019 tot 2022 heb ik me verder verdiept in het vak fysiotherapie en met succes een Master behaald binnen het domein sportfysiotherapie aan de SOMT te Amersfoort.

Naast mijn werkzaamheden bij Fysiotherapie Van Iersel & Zandbergen geef ik invulling aan het fysieke/medische kader van de eerste teams van HC Tilburg (hockey). Mijn interesse liggen op het gebied van inspanningsfysiologie en sport-traumarevalidatie. In mijn ogen is fysiotherapie maatwerk, elke patiënt is uniek, voor ieder in een ander behandelplan het beste plan.

Mijn motto: “Vison without action is a Daydream, action without vision is a Nightmare”.

BIG-registratie: 59922195004

Aanwezig op:

  • Maandag

  • Dinsdag
  • Donderdag
Mail edwin

Van Haestrechtstraat 66
5051 VE Goirle

(013) 534 42 24
edwin@fysiotherapeutgoirle.nl

Bekijk team